Suntem bucuroși să anunțăm că demersul celor peste 40 de ONG-uri românești, prin care ceream retragerea parteneriatului dintre Muzeul Țăranului Român și luna “istoriei LGBT”, a fost un succes.

În urma hotărârii conducerii Muzeului, cele două evenimente propagandistice ale promotorilor homosexualității programate a avea loc în Sala “Horia Bernea”, nu se vor desfășura în incinta instituției. 

Dorim să mulțumim tuturor celor ce-au sprijinit acțiunea noastră și dorim să vă invităm vineri, 15 februarie 2013, ora 16:15, la Biserica Mavrogheni de vizavi de Muzeul Țăranului Român, pe strada Monetăriei, la pomenirea lui Horia Bernea, ctitorul și marea conștiință creștină care ne-a lăsat acest dar minunat.

O să-I mulțumim lui Dumnezeu și pentru că ne-a ajutat ca să îndepărtăm, datorită reacției creștinilor din această țară, și acea nefericită alaturare dintre această instituție și o acțiune a homosexualilor ce ar fi urmat să își facă propaganda chiar în sala ce poartă numele marelui artist creștin și fondator al MȚR.

După slujba de pomenire, de la ora 18:00, Fundația “Sfinții Închisorilor” lansează, la Studioul Horia Bernea, volumul de memorii din închisorile comuniste „Urlă haita…”, autor Nicolae Purcărea, fost deținut politic, trecut prin iadul Piteștiului, apoi prin Gherla, Aiud, Canal, Jilava.

Lansarea ne aduce ca vorbitori, alături de Nicolae Purcărea, și pe Dan Puric, actor și regizor, Răzvan Codrescu, poet, traducător, eseist și Sorin Lavric, filosof, scriitor, traducător.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Anunț preluat de pe pagina de Facebook a Alianței pentru Demnitate Națională

Vezi si: Muzeul Țăranului Român, părtaș la propaganda homosexuală. Despre „muzeografia mărturisitoare” a lui Horia Bernea și sacrilegiul la adresa memoriei sale

16383_333470803420941_706524065_n

Țăran bătrân. Kurt Hielscher – album de fotografie, Romania anilor ’30